NLP

Uvod o NLP-u

Neuro Lingvističko Programiranje kao metoda i alat praktikuje se na svim kontinentima sveta, kao set tehnika koji ljudima služi za ovladavanje, i razumevanjem svog ličnog iskustva.
Neuro nauke su u stalnoj ekspanzji. Koncepcija NLP škola uzela je najbolje i najefikasnije obrasce uspešnih majstora psihoterapije i primenila ih u različitim sferama života, sa ciljem da poduči i sve one koji žele da napreduju i usavršavaju se.
Prolazeći jedinstveno iskustvo učenja NLP Practitioner treninga, počinjete da razumete sopstvenu percepciju, kao i način razmišljanja Vaših klijenata. Ovladaćete skupom jasnih, jednostavnih i sofisticiranih alata promene, koje u svakom trenutku mogu unaprediti Vaš odnos prema klijentu,kao i vaš rad, bilo da se bavite savetovanjem, prodajom, coachingom ili psihoterapijom. Na taj način ulazite u svet izvrsnih!

NLP Practitioner trening poslužiće svima koji su otvoreni i spremni da izađu iz zone konfora i zakorače u potpuno nove oblasti iskustvenog učenja. Jedino ukoliko ste Vi spremni da se menjate, možete menjati i Vašeg klijenta!

NLP se uči u balansu psihološke ideje (koncepta) i praktične provere iste. Na ovaj način ćete iskusiti novi vid percepcije koristeći sva čula, bazirana na informaciji, ne samo na interpretaciji. Uočavaćete strukturu sopstvenih obrazaca, tačnije kojim mehanizmima i programima pripadaju. Usresredićete se na najefikasnije načine za postavljanje ciljeva, i shvatićete zašto su vam oni važni. Istovremeno, trenirajući NLP stičete vrstu fleksibilnosti koja ne znači ‘odricanje od sebe’, već svesnu prilagođenost na najbolji mogući način, kako to i čine izvrsni!

NLP trening se radi u grupama, vežbe se prolaze individualno u dijadama ili manjim grupama pod trenerskom supervizijom i podrškom.
NLP trening je podržavajući, energetski krajnje pozitivno orjentisan, interaktivan i zabavan.

Naši NLP treninzi: