Upoznajte naš tim

Maja Pavlov

Psihoterapeut i NLP trener

Maja Pavlov

Psihoterapeut i NLP trener

Maja Pavlov je diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Ona je Nacionalno sertifikovani Transakcioni Analitičar (Savez Društava Psihoterapeuta Srbije), kao i međunarodno sertifikovani CTA (USA, San Francisco) i supervizor (PTSTA). Unapređujući veštine postaje i NLP trener. Vodeći svoju dvadesetogodišnju psihoterapijsku praksu, neguje i rad radioničarskih, edukativnih i terapijskih grupa ljudi, u zemlji i inostranstvu.

Maja je član TAUS-a, gde drži napredne edukacije Transakcione Analize za psihoterapeute. Potekla je iz TA škole dr. Zorana Milivojevića, TA – Asocijacije Transakcionih Analitičara Srbije. Član je međunarodnih udruženja za Transakcionu Analizu: ITAA i EATA. Takođe je i član RAIP-a (Regionalne asocijacije za psihodramu i integrativnu primenu psihoterapije) – u završnoj fazi za Psihodramskog psihoterapeuta pod vodstvom Jane Damjanov i Lidije Vasiljević (psihološkinje i psihodramske psihoterapeutkinje).

Nakon nekoliko desetodnevnih rezidencijalnih seminara sa Ričardom Erskinom (Francuska), stekla je pravo na sertifikaciju iz Integrativne psihoterapije. Od 1999. g. Maja vodi razvojne, a kasnije i edukativne grupe TA, kao i NLP treninge u Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Rijeci.

Jedan je od osnivača HRIO organizacije čija je vizija širenje praktične psihoterapijske i psihološke prakse, i primena dostupnih psihoterapijskih i NLP alata za kvalitetniji život. Radi na podizanju platformi inovativnih i efikasnih socijalnih struktura u lokalnim zajednicama, kao što su dnevni centri za različite grupe korisnika, među kojima su i osobe sa psihičkim problemima. Putanju i autorstvo, od projektne ideje do konkretne realizacije, ispratila je kroz višegodišnju inicijativu prvog Centra za Mentalno zdravlje u Novom Sadu, u saradnji sa psihijatrijskom klinikom u Novom Sadu, stvarajući uslove za umrežavanje akademskih Univerzitetskih grupa studenata i omogućavanja njihovog učešća u praktičnom psihoterapijskom i grupnom radu.

Na poziv Holandske organizacije Cordaid iz Haga, boravi 6 meseci u Indiji radeći na projektu razvoja psiholoških rezilijenci radnih timova i vođa zajednica posle cunamija.

Korporativno je angažovana u saradnji sa Psihopolisom na treninzima za NLP Praktičare, NLP Mastere i Trenere. Transakcionu Analizu je učila od dr. Snežane Milenković, dr. Zorana Milivojevića (TSTA), dr. Nataše Cvejić – Starčević (TSTA) i dr. Aleksandre Bubere (TSTA). Pohađala je niz radionica sa svetskim imenima iz TA prakse: Vann Joins-om, Stephenom Karpman-om, Mevis Klajn, Sari Van Poeljo, Richardom Erskin-om, Mark-om Widdowson-om, John Mc Neel-om, Tony White-om, Markom Mazzetijem, Charllote Sills, Elenom Sobolevom (TSTA) i dr. Korišćenje i edukaciju NLP alata prošla je sa uglednim svetskim i domaćim trenerima: Slavicom Squire (SRB), Draganom i Draganom Mladenović (HR), Charles Faulknerom (UK), Tomom Bestom (USA), Bernd Isertom (DE) i Michael Hallom (USA). Usavršavala se u Novom Sadu, Beogradu i Zagrebu.

Maja je pisala za BG online platformu popularne tekstove o psihološkom i psihoterapijskom radu, a vodi i svoj blog: www.majapavlov.com i web stranicu: www.hrio.co

Živi u Novom Sadu sa mužem i sinom.

Jelena Pinter

Asistent saradnik

Jelena Pinter

Asistent saradnik

Jelena Pinter je rođena 1990. godine u Novom Sadu. U oktobru 2013. godine stiče zvanje diplomirani inženjer pejzažne arhitekture na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu. U decembru 2015. godine na istom fakultetu završava master studije i stiče zvanje master inženjer poljoprivrede, usmerenje hortikultura.
Završila je NLP Master kurs (IANLP), kao i TA 101, a na završnoj je godini za Transakcionog savetnika i psihoterapeuta. Pohađala je trening Profesionalna orijentacija, i ima sertifikat za profesionalnu orijentaciju (osnovnoškolci i srednjoškolci) i karijerno savetovanje za odrasle.Voli da piše i tu ljubav iskazuje kroz članke koje piše za Subotički list Zvonik, Subotičku Danicu, i za sajtove Svjetlo vjere i Radio Marija Srbije. Živi i radi u Novom Sadu.
U okviru organizacije HRIO radi na unapređenju i pripremi materijala za treninge, pravljenju prezentacija, radi administrativne i savetničke poslove.

Emilija Kovačević

Marketing Manager

Emilija Kovačević

Marketing Manager

Emilija Kovačević je diplomirani novinar sa preko sedam godina iskustva u marketingu i PR-u. Trenutno radi u marketinškoj agenciji kao marketing menadžer, a klijenti su joj strani brendovi iz različitih oblasti poslovanja. Marketinške oblasti koje pokriva su kreiranje dugoročnih marketinških strategija, brending, društvene mreže, email marketing, pisanje sadržaja i organizacija događaja. Pored ljubavi prema marketingu, veoma se interesuje za psihologiju te otuda i saradnja sa Majom Pavlov koja traje preko 6 godina. Prošla je osnovni TA 101 kurs kod Maje, a godinama je i veliki zagovornik individualne psihoterapije.  U organizaciji HRIO zadužena je za marketing i vizualno prezentovanje, kao i komunikaciju sa zainteresovanim čitaocima i klijentima organizacije HRIO.  U slobodno vreme čita, izučava astrologiju, uči italijanski jezik, putuje i bavi se sportom.